Skip to main content.

Modulys wint 1 jaar kunst dankzij Bernice en FM Day 2024

De Belgische tapijttegel producent Modulys wint de wedstrijd die op de Facility Management dag in maart 2024 werd gehouden. Bernice biedt de winnaar 1 jaar gratis kunsthuur voor hun kantoren. Kijk even mee naar het mooie resultaat.

Bij de keuze van een kunstwerk is het van belang de look and feel en de atmosfeer op kantoor te respecteren. Daarom werkt Bernice eerst een voorstel op papier uit. Verschillende kunstwerken in diverse stijlen worden gepresenteerd voor enkele vergaderzalen en het kantoor van de CEO. De geselecteerde kunstwerken zorgen voor een stijlvol en harmonieus gedecoreerd geheel met respect voor de identiteit van het bedrijf.

De collega’s van Modulys kiezen deze 3 kunstwerken:

Het eerste werk bestaat uit 16.000 minuscule, door kunstenares  Anne-Lea Van Hoof geschilderde vierkantjes waarmee ze haar visie op oneindigheid op doek zet.

Het tweede kunstwerk is een drieluik van uitvergrote foto’s. Hiermee schetst de Brugse kunstenares Joke Raes een lenticulair beeld. De foto’s, die ze nam in het oerwoud in Zuid-Amerika, geven het geritsel van het gebladerte weer. Wie langs het werk passeert, voelt de beelden als het ware mee voortbewegen.

Ten slotte wordt in het directiekantoor voor een breed schilderij met stijlvol bloemenmotief tegen een witte achtergrond – van kunstenares Cecilia Jaime – geopteerd.

Bij elk uitgeleend kunstwerk krijgt de klant een korte omschrijving in het Nederlands en in het Engels. Een manier om de kunstenaar en het werk in the picture te zetten.